Udlejning af Borde Og Stole

TOTALLEVERANDØR TIL EVENT OG ARRANGEMENTER

Vælg mellem vores populære luksus pakker

49
DKK

Borde

 • Plankebord
 • Rundt bord
 • Aflangt bord

9
DKK

Stole

 • Klapstol
 • Stabelstol
 • Bænk

2089
DKK

Service, borde, stole og inkl. 6x6 telt

 • Tallerken
 • Glas
 • Bestik
 • Lysestager
 • Borde
 • Stole

Runde eller aflange borde til festen?

Et af de spørgsmål, du skal tage stilling til, hvis du overvejer borde og stole udlejning, er, om det skal være runde eller aflange borde til din fest? Der er fordele og ulemper ved begge.

De runde borde er smukke og får ethvert festtelt eller selskabslokale til at stråle af elegance. Gæsterne ved et rundt bord har nemmere ved at tale med de andre ved bordet, i modsætning til det aflange bord hvor man hurtigt kan være afskåret fra at tale med andre end sidemanden og personen overfor. Samtidig har det runde bord den fordel, at man hele tiden kan se ansigterne på dem, man sidder til bords med. Men alle roser har sine torne. Der er desværre også ulemper ved et rundt bord. For det første er de runde borde mere pladskrævende. Du skal således lægge op til 2 meter til hvert rundt bord, når du beregner hvor mange kvadratmeter, du har brug for til dit arrangement. Samtidig kan det være sværere for gæsterne ved et rundt bord at følge med i taler og anden underholdning, fordi halvdelen af bordet vil have ryggen til. Vi har i øvrigt også ovale borde som en smuk variant af det runde bord.

Det aflange bord er det klassiske og smukke valg inden for borde og stole udlejning. Det er også den slags bord, du har flest opsætningsmuligheder med. Du kan fx lave et langbord, hestesko eller opstille bordene individuelt på skrå. De aflange borde kræver heller ikke helt lige så meget plads som de runde borde. Vores råd er, at du skal beregne en 1 m² til 1,5 m² pr. gæst til en fest uden musik og dans samt lægge 1,5 meter til, så folk kan trække stole ud og ind og bevæge sig rundt bag ved stolene. Dertil kommer et par andre hensyn som indgang, bar, dansegulv med mere. Kontakt os, og vi kan hurtigt beregne hvor meget plads, du har brug for til dine borde og stole. 

Vi har i øvrigt også plankeborde, som er blevet meget populære inden for de senere år. Plankeborde er afslappede og praktiske, og derfor meget eftertragtede inden for borde og stole udlejning.

Luksusteltudlejning bruger udelukkende træborde med solide metalben af den allerbedste kvalitet. De findes i runde, ovale eller firkantede typer. 

Glem heller ikke, at vi også kan hjælpe med både dekorationer, udstyr, popcornmaskiner, loungemøbler og meget mere, som sætter prikken over i’et til din fest.

Hvilken slags stole er bedst til din fest?

Hos os lejer vi masser af stole ud, hvert eneste år. Vi har derfor meget stor erfaring på dette område inden for borde og stole udlejning. Hos luksusteltudlejning.dk finder du således klapstole, stabelstole og bænke. De er alle sammen i god stand, præsentable og rare at sidde på. Vi har personligt tjekket det. 

Du kan bruge vores stole og bænke, som de er. De er særdeles præsentable, men vi oplever også, at nogen har et ønske om at dække stolene til med såkaldte stole covers eller stolebetræk. Og det kan heldigvis sagtens lade sig gøre med vores stole. Stolebetræk skaber en romantisk og elegant stemning, og det er blevet meget populært til fx bryllupper og andre store fester.

Det er nemt med borde og stoleudlejning

Hvorfor skal man egentlig bruge os til borde- og stole udlejning? Fordi det er nemt, praktisk og pænt. Vi leverer stolene og bordene sammen med teltet, hvis du har lejet et. Du kan dog sagtens leje stole og borde uden. Dermed sparer du dig selv for en masse bøvl og stress. Vi tilbyder i øvrigt borde og stole udlejning til stærke og konkurrencedygtige priser. 

Vi er Danmarks største leverandør inden for teltudlejning, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Derfor kan du også altid være sikker på, at de borde og stole, du får fra os, er både velholdte, robuste og præsentable. Vi kommer naturligvis også og henter det hele igen bagefter. Det bliver ikke nemmere.

Husk på, at det også er din fest, og når du gør det nemt for dig selv, så bliver det langt nemmere at nyde festen. Når gæsterne føler, at værten har styr på festen, så stiger stemningen. Den slags kan gæsterne mærke.

Kontakt Os

Ring til os på

+45 61 40 47 44

Send en mail på

info@luksusteltudlejning.dk

Find os her

Sydvestvej 88, 2600 Glostrup

Leje af borde og stole

Stolen er ikke det vigtigste, det er jo æresgæsten, men den er meget meget væsentlig. Menuen og drikkevarerne kan være helt i top, men hvis stolen som din gæst sidder på, ikke er behagelig, bliver middagen ikke så god en oplevelse, som den kunne have været.

Vi har udvalgt den stol vi selv helst vil sidde på i mange timer i træk, foran et veldækket bord.

Luksus teltudlejning kvalitets træborde med solide metalben findes i runde, ovale eller firkantede typer. Stedets størrelse og antallet af gæster er afgørende for, hvilke udlejning bord typer der passer bedst til dit arrangementet. Se størrelser på de enkelte borde og stole på prislisten.

Ønsker du at leje borde og stole, hjælper vi gerne med at beregne størrelser og antal, du skal bruge. Kontakt os via telefon eller e-mail for en uforpligtende snak om udlejning af borde og stole.

Borde og stole udlejning

”Det var en god fest, men jeg sad virkelig dårligt.” 

Når man holder en stor fest, er det ikke altid, at man selv har stole og borde nok. Det er heldigvis et problem, som nemt kan løses. Hos os finder du borde og stole udlejning, der nemt og bekvemt sikrer dig, at alle dine gæster sidder godt. Når det kommer til stole, tager vi nemlig sagen meget alvorligt og har udelukkende udvalgt stole, som vi selv vil sidde på i mange timer i træk. Det samme gælder borde. De skal være stabile, pæne og funktionelle, så gæsterne kan nyde maden, uden vaklende ben og for lidt bordplads. Særligt i forhold til events og fester, hvor man skal sidde til bords i flere timer, er gode stole og borde helt afgørende.

Du må heller ikke glemme æstetikken. Vi ved godt, at du sikkert godt kan låne ti stole af naboen og nogle flere af en god ven, men når man sætter forskellige stole sammen, dannes der hurtigt et rodet og sjusket indtryk. Nogle af stolene er måske bredere end andre, visse har højere rygge, andre igen har armlæn. Når du har ensartede stole skaber det ro og rene linjer, så dit flotte bord og den gode mad kommer i centrum.

Når det kommer til borde og stole udlejning har vi stor erfaring. Vi har leveret stole og borde til fester og events i årevis, og vi ved derfor, hvor vigtigt det er med gode og pæne stole og borde.

Totalleverandør til fest og events

Opsætning og nedtagning

Borde, stole og service

Popcorn /slush ice

Festpynt og balloner

Hoppeborg

Lyd og lys

Kontakt os og få mere viden

Hos luksusteltudlejning.dk har vi en masse viden om, hvordan man sætter borde og stole op på forskellige måder i forhold til det partytelt eller det lokale, der skal bruges. 

Du er meget velkommen til at kontakte os og få nogle gode råd og smarte tips. Vi har samlet en masse brugbar viden sammen, om hvordan man skaber rammerne for en god fest, og den viden deler vi med glæde ud af.

Læs mere om vores borde og stole og se også størrelser på de enkelte borde og stole i prislisten.

Du kan altid kontakte os via telefon eller e-mail for en uforpligtende snak om udlejning af borde og stole. Vi er altid klar til at hjælpe.

KUNDEANMELDELSER

Kæmpe fornøjelse fra luksusteltudlejning. Vi har løbende haft en rigtig god dialog med dem, og de har overholdt alle aftaler og deadlines, så jeg kan ikke være andet end tilfreds med resultatet.

Mange tak for denne gang – Vi ses nok på et andet tidspunkt.

Jesper Nielsen

5/5

Kæmpe anbefaling til Luksusteltudlejning for god service, imødekommenhed, flot telt, hurtig opsætning, alt i alt en super oplevelse. Jeg vil uden tøven anbefale firmaet til venner og bekendte og vil selv gøre brug af dem næste gang jeg skal have telt i haven.
Det bliver 5 stjerner herfra 🙂!

Julie Andersson

5/5