Pavilliontelt

Leje af pavillon telt i forskellige størrelser over hele landet

Vælg mellem vores populære luksus pakker

1795
DKK

Telt 3x9m | 0-30 pers

alt inkl. – op til 5 dages lejeperiode

 • Passer til ca. 25 siddende gæster
 • Høj kvalitet og varmt telt i kraftig PVC
 • Med eller uden gulv og opsætning/levering

Klassisk festtelt i høj kvalitet. Op til 25 spisende/siddende gæster. Hvis i er stående eller bruger borde-bænkesæt kan i sagtens være 30 i teltet.

475
DKK

Telt pavillion light 3×3 meter (sort model)

alt inkl. – op til 5 dages lejeperiode

 • Opsættes på få minutter – Nemt at opsætte
 • Inkl. stormsikringsudstyr
 • Nemt at transportere & høj kvalitet

Pop up telt udlejning til fest, event og messe. Leje af pop up telt alt inkl. Sider og sikring kan tilkøbes.

975
DKK

Pop op telt udlejning – heavy pavillion 3×3 meter (sort model)

alt inkl. – op til 5 dages lejeperiode

 • Opsættes på få minutter – Nemt at opsætte
 • Inkl. stormsikringsudstyr & 4 sider
 • Nemt at transportere & høj kvalitet

Pop up telt udlejning til fest, event og messe. Leje af pop up telt alt inkl.

Leje af pavillon

Gennem Bedrefest tilbydes en lang række af pavillioner. Med leverandører over hele landet er vi leveringsdygtige i mange typer. Blandt andet kan du måske være interesseret i klassiske pavillioner på 3×3 meter.

Leje af pavilliontelt i mange størrelser

Pavillion telt udlejes i forskellige størrelser, det typiske er en 3 meter på den brede led. Længden er typisk 3,6 eller 9 meter.

Forskel på leje af pavillon og telt

Forskellen på pavillion er typisk anvendelsen, hvor teltet er med kraftige velcrolukninger og dermed meget behageligt for at sidde i længere tid er en pavillon hurtig at sætte op og mere fokuseret på et simpelt overdække, end at skabe rammerne om en “indendørs oplevelse”.

Pavillon leje

Pavillon leje for 3-5 dage er en typisk periode. Med denne lejeperiode er der god tid til at sætte op og tage ned, da pavillonen skal fastgøres forsvarligt anbefales det ofte at der anvendes stormsikring.

Leje pavillon til event

Typisk lejer man for weekenden når der er tale om events. Leje af pavillonen er således for op til 5 dage, da der skal være tid til at hente leje pavillon og tilbagelevere den. Leje af pavillon til eksempelvis opstillinger af marked, musikere og til andre typer af forsamlinger skaber gode rammer og sikrer jer mod det værste vind og vejr.

Leje pavillon fest

Fester med leje af pavilloner kan skabe en sjov stemning – og bruges fra alt til juiceboder til overdækning for musikken eller som et ekstra lille sted man kan have buffeten placeret udenfor teltet.

Kontakt Os

Ring til os på

+45 61 40 47 44

Send en mail på

info@luksusteltudlejning.dk

Find os her

Sydvestvej 88, 2600 Glostrup

Totalleverandør til fest og events

Opsætning og nedtagning

Borde, stole og service

Popcorn /slush ice

Festpynt og balloner

Hoppeborg

Lyd og lys

KUNDEANMELDELSER

Kæmpe fornøjelse fra luksusteltudlejning. Vi har løbende haft en rigtig god dialog med dem, og de har overholdt alle aftaler og deadlines, så jeg kan ikke være andet end tilfreds med resultatet.

Mange tak for denne gang – Vi ses nok på et andet tidspunkt.

Jesper Nielsen

5/5

Kæmpe anbefaling til Luksusteltudlejning for god service, imødekommenhed, flot telt, hurtig opsætning, alt i alt en super oplevelse. Jeg vil uden tøven anbefale firmaet til venner og bekendte og vil selv gøre brug af dem næste gang jeg skal have telt i haven.
Det bliver 5 stjerner herfra 🙂!

Julie Andersson

5/5

Pavillon udlejning med sikkerhed for et godt arrangement

Pavillon udlejning sker udenfor reglementerne der gælder for større telte, derfor er det endnu vigtigere for jer som kunder at sikre jer at i får den rette service og vejledning. Vi anbefaler at booke pavillonen så du er klar til arrangementet, men sørg for at læse eventuelle brugsanvisninger og følg disse 4 råd

Pavillon udlejning vejledning:

 • Fastspænd pavillonen mere end i mener du tænker i behøver. – Du skal ikke kunne flytte den manuelt uden at tage pløkkerne op
 • Sørg for at du har passende underlag, hvis du anvender fast underlag skal du have noget du kan fastgøre til eller vægte på mindst 20 kg. pr. kvm. tag.
 • Følg vejledningen grundigt
 • Pak aldrig pavillonen ned i våd eller fugtig tilstand

Udlejning af pavilloner til det meste

Bedrefest tilbyder udlejning af pavilloner til fester og events. Hvis du skal bruge udlejning af pavillonen til madlavning er det dog vigtigt at det beskrives inden. Vores udlejningspavilloner er af forskellige materialer, nogle af disse pavilloner er ikke beregnede til varme og lignende. Desuden kan det være problematisk for den næste udlejning af pavillonen, hvis der har været grillet eller stegt osv.

Bemærk pavilion udlejning kan også staves med kun et l i pavilion