Lej slush ice

Totalleverandør til event og arrangementer

Vælg mellem vores populære luksus pakker

4995 2995
DKK

Teltpakke

 • Festtelt 6 x 6 meter. ( 36 Kvm )
 • Lej gulv + 25 kr pr. m2

8495 6495
DKK

Festpakke til 30 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 6 meter.
 • Gulv til festtelt.
 • Bord, stole & hynder.

12995 10995
DKK

Festpakke til 50 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 12 meter.
 • Gulv til festtelt.
 • Bord, stole & hynder.

19495 17495
DKK

Festpakke til 100 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 24 meter.
 • Gulv til festtelt.
 • Bord, stole & hynder.

Pakker til over 100 personer, så kontakt vores rådgiver for at få et uforpligtende tilbud.

Lej slush ice maskine

Hvis du gerne vil holde en fantastisk fest, så lej en slush ice maskine. En slushice maskine er nemlig et sikkert hit til enhver fest! Enklere kan det ikke siges. Børn elsker slush ice, og det gør de fleste voksne faktisk også. Det er med andre ord et meget populært indslag til festen for alle, uanset alder. En slush ice maskine skaber omgående interesse og begejstring og giver din fest prikken over i’et. Det er nok derfor, at så mange af vores kunder lejer en slush ice maskine hos os. Så uanset om du holder en fødselsdag, en sommerfest, et bryllup eller en reception, så lej en slush ice maskine. Du kommer ikke til at fortryde det. Og dine gæster vil elske dig for det.

Slush ice er egentlig hverken fint eller fornemt. Det er bare superlækkert at få noget iskoldt og forfriskende, der smager sødt og lækkert. Børn elsker også, at de selv kan blande forskellige smage sammen. Det er den slags oplevelser, som virkelig får de brede smil frem. Hvert eneste år udlejer vi et hav af slush ice maskiner, og vi får altid at vide, at det var et helt fantastisk indslag til festen.

Har du spørgsmål om slush ice eller om leje af en slush ice maskine, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi ved en masse om slush ice og om at holde en god fest, og vi deler hellere end gerne ud af vores store viden. Du kan skrive til os via hjemmesiden eller ringe til os i kontortiden.

Lej en slush ice maskine hos os!

Der er nogen, som spørger os, om det er meget kompliceret med en slush ice maskine? Men det er det heldigvis ikke. Det er faktisk supernemt! Slush ice er jo ikke andet end saft og is, der blandes sammen i maskinen til en vidunderlig konsistens, der bare skriger på at blive spist. Ja, du fornemmer nok, at vi også selv er ret vilde med slush ice her hos luksusteltudlejning.dk. Vi bruger altid den slags maskiner til vores egne fester, så vi siger: Bare lej den slush ice maskine. Det kommer du ikke til at fortryde.

Når du lejer en slush ice maskine hos os, er du altid sikker på at få en rengjort maskine i høj kvalitet. Vi går nemlig aldrig på kompromis med hverken vores telte eller vores udstyr. Det er din garanti for, at du får en slush ice maskine, der laver den lækreste, forfriskende slush ice.

Vores standardpakke inden for slush ice er en maskine med fire forskellige slags smage, som du naturligvis selv får lov til at vælge. Maskinen har to kamre, så du kan skifte ud, når den første portion er spist af dine glade gæster. Maskinen har du allerede fra fredag, og den skal leveres tilbage senest mandag. Hvis du ikke selv har mulighed for at hente på vores lager i Farum, kan du også bestille levering. Maskinen kommer med fire liter koncentrat, hvilket bliver til 24 liter færdig slushice. Lyder det ikke lækkert! Det synes vi, så lej bare en slush ice maskine med god samvittighed. Det kan næsten ikke være nemmere.

Kontakt Os

Ring til os på

+45 61 40 47 44

Send en mail på

info@luksusteltudlejning.dk

Find os her

Sydvestvej 88, 2600 Glostrup

Vi kan klare alt, du har brug for

Vi har naturligvis meget mere end slush ice maskiner på lageret. Vi er Danmarks største leverandør inden for udlejningstelte og festudlejning, og vi leverer smukke og rummelige telte over hele landet. Når du bestiller et telt hos os, er du sikker på at få et flot og velholdt telt. Vi rengør altid vores telte både før og efter brug, så vores kunder kan være sikre på at få et smukt telt. Vi ved, hvor vigtige vores kunders fester er for dem, og vi lever altid op til tilliden. Det er nok også derfor, at vi i al beskedenhed har så flot en rating på Trustpilot. Vores kunder kommer igen år efter år, og det er virkelig noget, der varmer os om hjertet.

Hvis du er på udkig efter noget mere end en slush ice maskine til din fest, så behøver du ikke lede længere. Du har fundet en leverandør, der kan klare det hele. Hvorfor ikke kombinere leje af slush ice maskinen med en popcornmaskine? Bare forestil dig den herlige duft af friske popcorn, der spreder sig. Gæsterne vil elske det.

Husk, vi arbejder altid benhårdt på at levere den bedste kvalitet, uanset om det en slush ice maskine eller noget helt andet.

Lej en slush ice maskine til firmafesten

Der er rigtig mange virksomheder, der henvender sig til os, fordi de er interesserede i at leje en slush ice maskine til sommerfesten, en firmareception eller et kundearrangement. Det kan vi sagtens forstå. Det er da en genial ide. Ikke alene viser det kunderne eller medarbejderne, at I tænker på dem, det er også virkelig et godt indslag. Den slags, som alle taler om – og som samler folk. Er der ovenikøbet børn med til firmafesten, så er festen en garanteret succes, hvis der er en slush ice maskine. Mere skal der ikke til. Både små og store børn elsker at mixe smage. Det er altid et hit, og det viser dine kunder, at du er opfindsom.

Hos luksusteltudlejning.dk er du i trygge hænder, uanset om det drejer sin om en firmafest eller om et privat arrangement. Vi har leveret festtelte og udstyr i årevis, og vi kan vores kram. Vi har kun erfarne folk ansat, der ved en hel masse om at skabe den perfekte ramme for en fest. Og vi arbejder benhårdt på at levere god service og kvalitet til alle vores fester. Med os ombord som din festpartner går du aldrig galt i byen. Vi står ved din side fra planlægning til eksekvering. Det er din garanti for succes. Du kan få alt, du har brug for til din fest hos os. Fra flotte festtelte, gulve, borde og stole til slush ice maskiner, popcornmaskiner, lyd, lys, loungemøbler og dekorationer. Ja, vi kunne blive ved.

Når det kommer til at skabe den perfekte ramme eller levere det helt rigtige udstyr til din fest, er vi det sikre, pålidelige valg. Så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, og når det kommer til festlige indslag, er vi ikke i tvivl: Bare lej slush ice maskinen. Det bliver dagens højdepunkt.

KUNDEANMELDELSER

Kæmpe fornøjelse fra luksusteltudlejning. Vi har løbende haft en rigtig god dialog med dem, og de har overholdt alle aftaler og deadlines, så jeg kan ikke være andet end tilfreds med resultatet.

Mange tak for denne gang – Vi ses nok på et andet tidspunkt.

Jesper Nielsen

5/5

Kæmpe anbefaling til Luksusteltudlejning for god service, imødekommenhed, flot telt, hurtig opsætning, alt i alt en super oplevelse. Jeg vil uden tøven anbefale firmaet til venner og bekendte og vil selv gøre brug af dem næste gang jeg skal have telt i haven.
Det bliver 5 stjerner herfra 🙂!

Julie Andersson

5/5

Totalleverandør til fest og events

Opsætning og nedtagning

Borde, stole og service

Popcorn /slush ice

Festpynt og balloner

Hoppeborg

Lyd og lys