Når du planlægger borddækningen til en havefest, er der flere overvejelser, du bør tage højde for. Disse inkluderer valg af farver, mønstre og materialer, der passer til din have og festtemaet, valg af praktiske og holdbare tallerkener og glas, og tilføjelse af dekorative elementer såsom blomster, lys og naturlige elementer, der passer til haven. Ydermere bør du overveje om det er en buffet eller servering ved bordet.

Dug

Overvejelserne omkring at bruge en dug på bordet afhænger af flere faktorer. En dug kan beskytte bordet mod pletter og ridser og kan også skabe en mere elegant stemning. Alternativt kan et bordløber eller et bare bord med et smukt træ- eller stenmønster være mere passende til en mere afslappet og naturlig havefest. Yderligere, kan dugen vælges til at matche resten af borddækningen.

Service

Valg af service er en vigtig faktor i borddækningen, da tallerkener, glas og bestik kan have stor indflydelse på festens overordnede udtryk. Overvej størrelse, form og farve på tallerkener og glas, samt kvalitet og holdbarhed af bestik, og tag hensyn til antal gæster og hvilken type fest det er, for eksempel en formel eller uformel begivenhed.

Blomster

Når man skal vælge blomster til borddækning, kan man overveje blomster som roser, pæoner, solsikker, nelliker og gerbera. Andre populære valg inkluderer hortensia, ranunkel, liljer og lavendel. Du kan vælge blomster i en farve, der matcher temaet for din fest, eller vælge en blanding af farver for at skabe en blomstrende og farverig borddækning.

Similar Posts